• 14242756223

Jandéla Luar Jandéla Luar Jandéla Layar Transparan LED

Pedaran pondok:

Yonwaytech --- Produsén Témbok LED transparan anjeun anu dipercaya.
Layar LED transparan luncat kana daérah komersil ritel gancang salaku téknologi digital anyar kalayan téknologi tampilan iklan anyar, anu ngagabungkeun transparansi sareng kacaangan anu luhur, dianggo sacara masif dina kaca kaca toko sapertos toko perhiasan, toko kosmétik, toko baju, 4S toko, réstoran, hotel, paméran acara paméran pantun, jsb.
Marengan pangembangan ritel komérsial, kedah aya masa depan anu cerah pikeun tampilan LED transparan.


Detil Produk

Layar LED transparan, Témpél Frontal Témbong LED Témbong Kreatif Disaluyukeun Ukuran Kabinet Fleksibel dina ukuran 500mm x 500mm, 1000mm x 500mm, 1000mm x 1000mmm Sadia.

Pitch piksel sayogi dina 2.8mm, 5.6mm, 3.91mm, 7.82mm, 10.42mm, 15.625mm, 25mm, 31.25mm pikeun aplikasi di jero ruangan atanapi di luar ……

Indoor Outdoor Window Curtain Transparent LED Screen (1)

TRANSPARENSI TINGGI

Pitch piksel minimum nyaéta 2.8mm anu tiasa ngahontal transparansi 60%.

Permeability nyaéta 60% -90%, tembus, ventilasi, henteu mangaruhan pencahayaan sareng garis paningal , Éta cocog pisan pikeun masang témbok kaca.

Indoor Outdoor Window Curtain Transparent LED Screen (2)

Dipercaya Langsing kaca dipimpin tampilan Kabinet

Kabinet alloy aluminium maot-tuang terpadu sareng sadaya komponén pikeun tampilan, bersih sareng payuneun tukang.

Dissipation panas alus teuing, operasi gampang dina instalasi tur perakitan teu kedah alat-alat khusus tambahan.

Gancang Kunci sakurilingna pastikeun pidéo mulus.

Beurat Super Lampu≤6.5kg per kabinet.

Indoor Outdoor Window Curtain Transparent LED Screen (4)

Pamasangan jero rohangan pikeun nempoan luar

Gampang dirawat, kaamanan, prosés panyatujuan kirang dibanding pariwara di luar, 1500cd / ㎡ — 5000cd / ㎡ anggaran anu opsional béda.

Indoor Outdoor Window Curtain Transparent LED Screen (3)

Henteu Kedah Struktur Bingkai Baja beurat, hemat biaya maksimal dina struktur.

Tampilan LED Transparan YONWAYTECH tiasa dipasang dina témbok gordén kaca langsung henteu ngarobah struktur naon waé, éta langkung merenah sareng gancang.

Lantai nangtung, dipasang témbok atanapi ngagantung solusi anu fleksibel sareng kabutuhan proyek anjeun.

Indoor Outdoor Window Curtain Transparent LED Screen (6)

Dirancang pikeun pamasangan Perbaikan atanapi Panggung Video Sewa Panggung.

Persiapan gancang sareng pangropéa anu gampang, kalayan transparansi sareng kacaangan anu luhur pikeun kéngingkeun pagelaran visual anu saé, Transparan LED Display idéal pikeun dilarapkeun di gedong fasad, pusat balanja, toko ranté mérek, bandara, lembaga kauangan, tahapan sareng acara jsb.

Indoor Outdoor Window Curtain Transparent LED Screen (5)

Parameter Téknis: Y-CT-500 × 1000-V01

Modél P2.8 P3.91 P3.91 P7.81 P5.4-10.4 P10.4
Pitch piksel 2.8mm-5.6mm 3.91mm-7.81 3.91mm-7.82mm 7.81mm 5.4mm-10.4mm 10.4mm
Lampu SMD1921 Kacaangan Luhur
SMD2121 Kacaangan Normal
SMD1921 luar SMD luar ruangan 2727
Kapadetan piksel 63546 32768 16384 18432 9216
Ukuran modul Ukuran Dina 500mm × 500mm / 500mm × 1000mm / 1000mm × 1000mm Tiasa Disesuaikan
Bahan kabinét Panutup Acryic / Aluminium Alloy / Steel
beurat 14KG / ㎡ 15KG / ㎡
Transparansi 45% 65% 70% 75% 80%
Caang ≥1200nit Kacaangan Normal
≥5000nit Kacaangan Normal
≥4500nit ≥4500nit ≥4500nit 4000nit
Laju nyegerkeun ≥1920HZ
Modeu scan 1/11 1/16 1/8 1/4 1/2
Kakuatan Max konsumsi ≤600W / ㎡ ≤400W / ㎡ ≤600W / ㎡ ≤600W / ㎡ 550W / ㎡ ≤750W / ㎡
Kakuatan rata-rata konsumsi ≤120W / ㎡ ≤120W / ㎡ 180W / ㎡ 180W / ㎡ 180W / ㎡ 180W / ㎡
PCB (2.8mm FR-6 Genep Lapisan) FR-4 opat lapisan papan, kandelna 2.0mm
IC supir ICN2038S / MBI5124, Hight Refresh Rate Opsional
Pamasangan Ngagantung atanapi Susun
Tegangan Masukan 110-220 AC, 50-60Hz
Tingkat kacaangan 256 Tingkat
Perlindungan Ingress IP Indoor IP65 ker

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami