• asffd (4)
  • Exceptionally Lightweight sareng Ultra-langsing;

    Beurat enteng, gampang pikeun masang sareng perawatan, teu kedah struktur baja, ngahémat instalasi sareng biaya logistik.

    Transparansi Tinggi Pikeun Ngawangun Facade Atanapi Kaca Tirai;

    Ngurangan tarik angin sareng ningkatkeun kamampuan pikeun dissipation panas-diri, ngadamel pisan sababaraha pangaruh kana kacaangan jero rohangan.

    Jalma-jalma di gedong tiasa ngaraosan pamandangan di luar ngalangkungan tirai sareng témbok média LED.

    IP67 buktos payun sareng tukang kalayan kinerja anu luar biasa di luar ruangan;

    Gawe sareng suhu -30 ℃ dugi ka 60 ℃ tanpa kagagalan, Desain tahan angin Pneumatik tiasa tahan badai sareng topan.

    Konsumsi kakuatan low;

    Konsumsi listrik bakal ngirangan satengah dibandingkeun sareng anu sanés kumargi cahaya LED anu caang kalayan tingkat konvérsi anu tinggi, sareng catu daya PFC fungsional.

    Kirang struktur pamasangan dibandingkeun sareng papan iklan anu dipimpin luar ruangan konvensional;

    Nalika dipasang dina témbok gedong, struktur baja tiasa dikirangan 2/3 dibandingkeun sareng papan iklan LED luar konvensional, pemeliharaan payuneun sareng tukang ngajantenkeun langkung fleksibel nalika dipasang sareng operasi.

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami