• asffd (4)
  • Kawijakan Jaminan Tampilan YONWAYTECH LED:

    1; Wengkuan Jaminan

    Kawijakan Garansi ieu dilarapkeun ka produk tampilan LED (anu disebatna saatos "Produk") anu dipésér langsung ti Shenzhen Yonwaytech Co., Ltd. (anu disebatkeun ayeuna disebut "Yonwaytech") sareng dina Periode Jaminan.

    Naon waé produk anu henteu dipésér langsung ti Yonwaytech henteu dilarapkeun kana Kawijakan Jaminan ieu.

     

    2; Mangsa Garansi

    Mangsa jaminan bakal saluyu sareng kontrak penjualan khusus atanapi PI anu diidinan. Punten pastikeun kartu garansi atanapi dokumén jaminan anu sanés aya dina panyimpenan.

     

    3; Jasa Jaminan

    Produk kedah dipasang sareng dianggo ketat pas sareng Parentah Cicilan sareng Perhatosan kanggo Pamakéan anu nyatakeun dina manual produk. Upami Produk gaduh cacat kualitas, bahan, sareng manufaktur nalika biasa dianggo, Yonwaytech nyayogikeun jasa jaminan pikeun Produk dina Sarat jeung Kaayaan Garansi ieu.

     

    4; Jinis Jaminan

    4.1 Jasa Téknis Jauh Gratis Jauh Online
    Pitunjuk téknis jauh anu disayogikeun ngalangkungan alat olahtalatah instan sapertos telepon, surat, sareng cara sanésna pikeun ngabantosan ngarengsekeun masalah téknis anu saderhana sareng umum. Jasa ieu lumaku pikeun masalah téknis kalebet tapi henteu diwatesan ku masalah sambungan kabel sinyal sareng kabel listrik, masalah parangkat lunak sistem panggunaan parangkat lunak sareng setélan parameter, sareng edisi ngagantian modul, catu daya, kartu sistem, jst.

     

    4.2 Balik deui ka Jasa Perbaikan Pabrik
    a) Pikeun masalah Produk anu teu tiasa direngsekeun ku jasa jarak jauh online, Yonwaytech bakal mastikeun sareng konsumén naha bakal masihan deui jasa perbaikan pabrik.
    b) Upami jasa perbaikan pabrik diperyogikeun, palanggan kedah ngangkut angkutan barang, asuransi, tarif sareng bea cukai kanggo pangiriman balik produk anu dipulangkeun atanapi bagian ka stasiun jasa Yonwaytech. Sareng Yonwaytech bakal ngintunkeun deui produk anu diropea atanapi bagian ka palanggan sareng ngan ukur nanggung angkutan barang hiji arah.
    c) Yonwaytech bakal nolak pangiriman balik anu teu sah via gajih saatos sumping sareng moal nanggungjawaban kanggo tarif sareng biaya ijin khusus. Yonwaytech moal nanggungjawaban kanggo cacad, karusakan atanapi karugian tina produk atanapi bagian anu diperbaiki kusabab transportasi atanapi paket anu teu leres

     

    4.3 Nyayogikeun Layanan Insinyur Dina Situs pikeun Masalah Kualitas
    a) Upami aya masalah kualitas anu disababkeun ku produk éta nyalira, sareng Yonwaytech yakin saratna diperyogikeun, jasa insinyur di tempat bakal disayogikeun.
    b) Dina hal ieu, nasabah kedah nyayogikeun laporan lepat ka Yonwaytech pikeun aplikasi jasa dina situs. Eusi laporan lepat kedah kalebet tapi henteu diwatesan ku poto, pidéo, jumlah kasalahan, sareng sajabana, pikeun ngamungkinkeun Yonwaytech ngalaksanakeun pangadilan sesar awal. Upami masalah kualitas henteu ditutupan ku Sarat Garansi ieu saatos panilitian dina insinyur Yonwaytech, pelanggan kedah mayar biaya perjalanan sareng biaya jasa téknis salaku kontrak penjualan atanapi pi otorisasi.
    c) Bagian anu rusak diganti ku insinyur di situs Yonwaytech janten milik Yonwaytech.