• asffd (4)

Layar Témbok LED Perimeter Sport LED

Pedaran pondok:

Jeroan luar ruangan stadion olahraga outdoor perimeter dipimpin tampilan.
Piksel dina 3.33mm / 4mm / 5mm / 6.67mm / 8mm / 10mm opsional dina kabinet 960mm × 960mm atanapi 1280mm × 960mm.


Detil Produk

Yonwaytech calakan Perimeter Sport LED Display

Instalasi gancang sareng desain kabinét pangropéa.

Desain kit panyalindungan lemes pikeun ngajagi pamaén tina cilaka.

Tekanan négatip Sistem panas-dissipation, salajengna ngajamin réliabilitasna.

Jauh ngawaskeun status LED Display

Cahya TINGGI Liwat 6500nits / sqm.

asffd (1)

Kabinet standar anu hadé kalayan henteu aya celah anu jelas antara lomari.

Fungsi non-deformabilitas ngajaga layar dina bentuk anu hadé sareng lancar.

Pendinginan kipas Aerofoil langsung, 4 kipas ngonpigurasi dina unggal stadion anu dipimpin kabinet, volume ventilasi nyaéta 5,6 méter kubik per menit, sirkulasi udara 20 kali pisan menit dina kabinet anu dipimpin. Épisiensi efisiensi tinggi.

asffd (4)

Pilihan kabinet A:

Bahan wesi kalayan perlakuan panas, ditutupan pilem anti-korosi tahan cai pelindung, tiasa manjangkeun umur jasa, ningkatkeun résistansi panas.

Salaku tambahan, kabinet gaduh karasa, angin anu saé sareng tahan tiis, tiasa nahan angin topan ka-12. 

asffd (6)

Ukuran kabinét tampilan LED luar tiasa disaluyukeun.

Piksel dina 3.33mm / 4mm / 5mm / 6.67mm / 8mm / 10mm dina kabinet 960mm × 960mm atanapi 1280mm × 960mm.

asffd (7)

Pilihan kabinet B:

Maot Casting Aluminium lampu Beurat Magnésium Alloy Pikeun Dipasang sareng Réntal Instalasi Layar Led.

Beurat lampu Ultral sareng kabinet langsing, 960mm × 960mm × 100mm kalayan ngan 26kg / kabinet.  

Sisi konci gancang sareng nomeran pin langkung gampang di operasi.

asffd (5)

Éta tiasa seueur dianggo pikeun aplikasi jero rohangan sareng ker kanggo panggunaan anu tetep atanapi séwang.

320mm standar standar × 160mm modul LED ngonpigurasi dina 960mm × 960mm × 100mm die casting kabinét aloi magnésium aluminium anu aya piksel pitch dina p2.5 / p3 / p3.3 / p4 / p5 / p6 / p6.67 / p8 / p10 …… kanggo pamakean luar.

asffd (3)

Modél tahan cai mandiri anu alus teuing sareng kandel cai anu tahan banting kalayan kinerja panyegelan anu hadé pikeun nangtoskeun kabinét, anu tahan tahan debu, tahan cai sareng tahan korosi anu sampurna, sareng tingkat panyalindungan dugi ka IP65.

Sadayana-cuaca pikeun lingkungan luar, tiasa dianggo kalayan lancar dina kaayaan cuaca.

Kelas panyalindungan tinggi IP65 ngajamin, daya tahan, réliabilitas, Anti-ultraviolét sareng ajeg.

asffd (8)

Katun kualitas luhur di luhur kabinet pikeun ngirangan pangaruh ka atlit nalika aya acara.

Bommer lemes polimér dipimpin masker modul nyayogikeun panyalindungan anu langkung saé tina cilaka tabrakan.

 

Kuat-kuat, uji tarik pikeun ngahontal 300kg, langkung kakuatan tibatan aluminium

Sudut nempoan dugi ka 140 ° vertikal sareng 120 ° horisontal, nyayogikeun sudut pandang anu lega, masihan anjeun daérah nonton layar panggedéna, langkung seueur bola panon anu néwak.

Konéksi seamless gampang operasi, dissipation panas gancang mastikeun kinerja alus.

asffd (9)

asffd (10) asffd (11)

Parameter Téknis:

Y-Stadion LED-960 × 960 – V01

Ngaran Produk P3.33 / P4 / P5 / P6.67 / P8 / P10 -2S / 4S Tampilan LED Stadion
Pitch piksel 3.33mm / 4mm / 5mm / 6.67mm / 8mm / 10mm
Ukuran piring unit 320 × 160 (mm)
Ukuran kotak unit 960 × 960 × 80 (mm)
Kapadetan awak 10000 titik / m2
Konfigurasi piksel 1R1G1B
Resolusi panel 64 × 32 = 2048 DOTS
Beurat tina piring hijian 1Kg
Resolusi panel 96 × 96
Daérah panél 0,4096m2 \ 0.9216m2  
Maot casting beurat aluminium 18KG ± 0,05KG \ 35KG ± 0,05KG
Kisaran visual anu pangsaéna 8m ~ 150m
Tingkat ningali Angle ≧ 160 ° nyaéta opsional
Konsumsi listrik Ave. ≦ 500W / m2
Max. konsumsi kakuatan ≦ 800 w / m2
Modeu kontrol Kadali sinkronisasi
Kartu tampilan 1/2 scan
Kakuatan maksimal henteu langkung ti 60W
Laju nyegerkeun 1920Hz / 3840Hz
Caang ≧ 6500cd / m2
Frékuénsi switching pigura 60Hz
Pangaturan kacaangan Induksi kacaangan, sacara otomatis ngaluyukeun 16 tingkat anu tiasa disetél
Pangaluyuan manual parangkat lunak 100 tingkat adjustable 100
Sistem operasi komputer  WIN10, WINXP, jsb
Sinyal pidéo RF, s-video, RGB, RGBHV, YUV, YC, jsb
Sistem kontrol Kartu PCTV (opsional opsional opsional) + Kartu vidéo DVI + kartu kontrol master + transmisi serat optik (opsional opsional opsional)
Jangka waktu hirup 75.000 ~ 100.000 jam
Piksel kaluar tina tingkat kontrol <0,0002 potongan
Kategori proyék Ph10-2S / Ph10-4S
Bungkusan 8 dina 1 atanapi 6 dina 1. Disesuaikan

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami