• asffd (4)
  • YONWAYTECH salaku pabrikan tampilan anu dipimpin ku propésional, kami gaduh Kontrol Kualitas Témbong LED anu ketat Tina Bahanna, sapertos LED Chips, Driving IC, LED Module sareng LED Cabinet kana LED Display Panel.

    Pikeun ngahontal Kinerja Pangsaéna Pikeun Layar LED sareng Sistem Kontrol Témbok LED, yonwaytech ngagaduhan Kontrol Mutu Input Tampilan LED Anu ketat Ti Bahanna ka Kontrol Kualitas Kaluaran, sapertos LED Chips, Driving IC, LED Module sareng LED Cabinet kana LED Display Panel. 

    quality control (6)

    A; LED Lamps

    LEDs anu kami anggo pikeun tampilan led indoor atanapi outdoor kami anu ngagaduhan reliabilitas sareng kontras anu luhur, sudut pandang anu lega sareng konsistensi anu saé anu nyumponan kabutuhan tingkat panyegaran tinggi, skala abu-abu anu luhur sareng ngajaga warna alami dina hiji waktos kalayan sasaruaan warna anu pangsaéna.

    quality control (2)

    Kawat tambaga atanapi bahkan dikustomisasi kawat emas dipimpin chip pikeun mastikeun tampilan anu dipimpin kualitas terbaik.

    Kacaangan anu dipajukeun ngarah tampilan opsional pikeun kabutuhan proyek anjeun.

     

    B; Modul LED

    Dina raraga ngahontal kinerja visual anu paling hadé tina yonwaytech jero rohangan sareng ker outdoor atanapi tampilan led led, kami nganggo IC Driving anu pangsaéna dina modul anu dipimpin kami, sapertos MBI5124, ICN2038, ICN2153, ICN2053, MBI5153 kalayan tingkat panyegaran tinggi> 1920HZ, abu-abu tinggi level sareng téknologi pang anyarna.

    2.0mm ketebalan ku 4 lapisan tambaga ngonpigurasi dina papan PCB kami pikeun mastikeun disipasi panas sumur dina dasarna.

    quality control (1)

    Indoor dibereskeun p2.5 dipimpin modul pcb 4 lapisan 2.0mm peletakan tambaga.

    quality control (3)

    P2.5 outdoor dilereskeun dipimpin modul pcb 4 lapisan pelapis tambaga 2.0mm.

    quality control (4)

    Modél led lemes fléksibel 1.56mm, 1.875mm, 2.0mm, 2.5mm, 3.0mm, 4.0mm… jsb.

    quality control (5)

    Modél led lemes fléksibel 1.56mm, 1.875mm, 2.0mm, 2.5mm, 3.0mm, 4.0mm… jsb.

    C: Kabinet LED

    Sadayana-cuaca pikeun lingkungan luar, tiasa dianggo kalayan lancar dina kaayaan cuaca.

    Kelas panyalindungan tinggi IP65 ngajamin, daya tahan, réliabilitas, Anti-ultraviolét sareng ajeg.

    quality control (7) quality control (8)

    IP65 keran cai beusi cai beusi ngarobih kabinet dipimpin.

    Dipaké dina piksel jangkauan lega 2.5mm, 2.9mm , 3.0mm, 3.3mm, 3.84mm, 3.91mm, 4.0mm, 4.81mm, 5.0mm, 6.0mm, 6.67mm, 8.0mm, 10.0mm, 16mm, 20mm… jsb.

    quality control (9) quality control (10)

    Buktina cai IP65 outdoor maot casting kabinét alloy aluminium magnésium pikeun panggunaan luar atanapi outdoor.

    Dipaké dina piksel jangkauan lega P2.5, P2.9, P3.0, P3.3, P3.84, P3.91, P4.0, P4.81, P5.0, P6.0, P6.67 , P8.0, P10.0, P16, P20… jsb.

    D;DRincian Paket elivery:

    YONWAYTECH salaku pabrik tampilan led hiji jalma anu dipercaya, kami salawasna ngalakukeun anu pangsaéna pikeun nyayogikeun produk layar led anu dipercaya pikeun anjeun, tapi ogé kami salamet jasa jasa anu saé pikeun klien kami.

     

    Kotak karton kanggo modul anu dipimpin, catu daya, dipimpin prosesor video, sistem kontrol anu dipimpin atanapi komponén layar anu dipimpin kalayan pita tahan cai anu dibungkus, beurat anu langkung enteng pikeun mastikeun ngirit biaya ku waktos pangiriman anu langkung gancang ku express ka leungeun anjeun.

     

    Kasus hiber pikeun tampilan led led atanapi HD led piksel sempit dipimpin layar.

    Kasus kayu lapis biasana pikeun pangiriman pengiriman laut tina beurat beurat dipimpin tampilan anu dipimpin.

    quality control (11)