• asffd (4)
  • Frékuénsi laju nyegerkeun tinggi pikeun ngasuransikeun gambar sareng pidéo gratis pikeun kaméra tipi sareng siaran langsung nalika pertandingan olahraga, sareng ieu penting pisan kanggo layar perimeter LED stadion.

    Topéng modul lemes sareng bantal lemes di luhur unggal kabinét, struktur kurung tukang anu tiasa diatur.

    Bantal lemes tiasa dipindahkeun sareng tiasa dicandak saatos panggunaan LED stadion, ogé kurung tiasa ditarik ka panto tukang témbok LED.

    Langkung seueur deui, layar tiasa dianggo salaku layar LED séwang;

    Struktur gantung pikeun sési layar LED nganggo ngagantung bar sareng gantry;

    Loker gancang dina unggal kabinet luhur sareng handap, kénca sareng katuhu pikeun instalasi gancang sareng ngabongkar.

    Paket kasus hiber ngajantenkeun langkung merenah sareng aman pikeun mindahkeun layar LED luar ieu tina hiji situs ka tempat salajengna.

    Pikeun salah sahiji kabutuhan proyek tampilan LED stadion anjeun, punten kersa ngahubungi kami wawakil penjualan Yonwaytech sareng kami bakal nyayogikeun solusi anu cocog anu cocog sareng ngaleuwihan sarat anjeun.

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami