• OUR SOLUTION2
  • Saha urang?
    ------ Pabrikan & Ékspor Témbok LED Dipercaya Sadayana anjeun.
    SHENZHEN YONWAYTECH CO., LTD mangrupikeun ahli anu khusus dina LED DISPLAY sareng tanda LED pikeun sababaraha aplikasi sapertos panggung acara, pameran pameran, perumahan, iklan, bank, angkatan darat, pusat kaamanan, stasiun TV, perhotelan ritel, pusat siaran, konser, garéja, gedong, pusat komersial, bank, réstoran, pasar super, bandara, jst.
    Perusahaan didirikeun dina 2015 sareng tim anu ngahaturanan dina industri tampilan anu dipimpin ti saprak 2006.
    Kalayan sumanget integritas, hormat, kaunggulan sareng empati, Yonwaytech ngawangun sareng ngajaga kapercayaan anu jero sareng konsumén, vendor, sareng tim kami.
    Percaya kana orientasi pelanggan, Yonwaytech teras-terasan nawiskeun jasa kualitas luhur ngalangkungan padamelan urang.
    Kalayan sukur ka sadaya palanggan di 6 buana, kami bakal tetep tumuh pikeun ngalayanan anjeun langkung saé.

    Naon anu urang lakukeun?

    SHENZHEN YONWAYTECH CO., LTD salaku panyadia global khusus dina desain, pabrik, sareng jasa LED DISPLAY sareng signage digital.
    Kami nyayogikeun solusi SCREEN LED pikeun sababaraha aplikasi jero ruangan sareng outdoor, kalebet sapertos layar HD piksel sempit dipimpin, tampilan dipimpin anu dipimpin, layar dipimpin séwang séwang, poster anu dipimpin ritel, layar anu dipimpin ruang anu henteu teratur, layar dipimpin kuadrat jero, layar tiang LED, tampilan led transparan, tampilan led fléksibel, tampilan dipimpin komérsial, layar topper taksi dipimpin, rak dipimpin tampilan, outdoor warna lengkep dibereskeun dipimpin tampilan, acara outdoor cai cai buktina dipimpin tampilan, tirai dipimpin tampilan, outdoor dipimpin layar IP67, hemat energi dipimpin tampilan , tampilan LED stadion, tampilan perimeter anu dipimpin sareng tampilan led anu khusus pikeun proyek anu dikustomisasi.

    Kalayan bantuan mesin canggih séri lengkep sareng alat-alat canggih anu ngaliput spéktrum prosés manufaktur kalebet R&D, rékayasa, cetak sareng manufaktur, Yonwaytech mastikeun ngalaksanakeun peraturan sistem pengawasan kualitas internasional ISO9001 kalayan kapasitas produksi 3.000 méter pasagi tampilan LED. per bulan.
    Unggal angkatan barang bakal ngalaman tés ketat udara anu ketat, tés geter, uji suhu luhur sareng lemah sareng 72 jam sepuh produk sateuacan dikantunkeun.

    Kami nyayogikeun 24/7 jasa pra-penjualan sareng dukungan téknis pikeun klien kami, proposal téknis atanapi anggaran proyek tiasa disayogikeun.
    Proyék disaluyukeun sareng sketsa sistematis sareng desain brainstorming sareng klien kami salami jasa penjualan.
    Dukungan teknis gratis sareng pelatihan tiasa disayogikeun ka klien kami, garansi 2-5 taun opsional numutkeun kabutuhan klien.
    Tampilan anu dipimpin kami mumpuni pikeun pasar anu béda kalayan sertipikat sapertos CE, EMC, UL, ETL, IECEE, SASO jsb.

    Kalayan pangalaman anu euyeub dina industri tampilan LED, kami ngamungkinkeun para nasabah pikeun ngahontal solusi anu pangsaéna ku kualitas layar kualitas luhur ditambah harga anu wajar