• asffd (4)
  • Frékuénsi nyegerkeun luhur pikeun studio TV sareng siaran langsung anu ngaleuwihan 4000Hz, ngasuransikeun gambar kasatiaan gratis tina kedip-kedip;

    Layar LED séwang dilebetkeun kana sistem rigging gancang kalayan mékanisme konci gancang, lomari tiasa dirakit dina waktos panyiapan anu pondok, sareng layar lengkep disambungkeun kalayan lancar;

    Desain tampilan LED ramping ultra langsing ngajantenkeun tampilan layar LED langkung saé. Janten sanés ngan ukur nyayogikeun gambar anu seukeut sareng lemes, warna anu jelas sareng cemerlang ngahasilkeun performa visual anu endah, layar éta sorangan mangrupikeun adegan anu saé sareng pikaresepeun;

    Desain layar LED beurat enteng seueur mangfaatna pikeun gampang sareng gancang dipasangna sareng dibongkar, ngahémat seueur biaya dina operasi sareng kiriman.

    Témbong LED aluminium tuang maot diwangun pikeun katahanan sareng tiasa tahan sering bunderan mobilisasi sareng dipasang ti Yonwaytech.

    Biasana layar LED panggung dilengkepan ku prosesor pidéo sapertos X1, LVP609s, LVP615S sareng sajabana pikeun ngawujudkeun sababaraha sarat input sinyal sareng pangaruh gambar.

    Dilengkepan sistem audio sareng pidéo profesional, panggung LED Wall tiasa nyiptakeun adegan maya sareng épék warna anu jelas.

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami