• asffd (4)
  • Teknologi téknologi digital HD pikeun ningkatkeun efisiensi damel sareng ningkatkeun pangaruh panggung ngamungkinkeun tren énggal di ruang kontrol siaran.

    Ku jero sacara bertahap tina digital, jaringan sareng téknologi inpormasi dina industri radio sareng televisi, sinyal analog janten sinyal digital anu dirobih.

    Aplikasi tampilan digital definisi tinggi sareng monitoring anu cerdas janten seueur dianggo, anu nyababkeun révolusi pikeun studio virtual tradisional.

    Dipercaya pikeun Misi Paké Kritikal。

    Tina desain industri bingkai logam anu mantep dugi ka téknologi catu daya kaleuleusan buatan sorangan, témbok video LED Yonwaytech dirancang pikeun lingkungan jam 7x24 anu kritis.

    Kinerja luar biasa。

    Kasaluyuan sareng suhu warna ti 3200k dugi ka 9300k sareng langkung ti 3840 laju nyegerkeun tinggi, dugi ka aplikasi pangaturan kacaangan tingkat 65536, sareng kontrol kasaimbangan abu-abu anu hadé mangrupikeun sababaraha fitur anu aya dina tampilan Yonwaytech LED, ngajantenkeunana cocog pikeun panggunaan dina hawa .

    Input HD-SDI anu sayogi dina sababaraha modél ngajantenkeun nyambungkeun kana infrastruktur warisan anu saderhana. Tembok pidéo LED lancar nyayogikeun kanvas pikeun berita, olahraga atanapi acara pementasan.

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami