• asffd (4)
  • Layar LED nganteurkeun inpormasi anjeun kalayan dampak maksimal, narik ati sareng mereun audién anjeun.

    Aranjeunna ngantepkeun leres, nol-gap, tampilan modular tina sagala ukuran atanapi résolusi, bahkan melengkung atanapi bentukna custom kalayan kacaangan pangluhurna téknologi naon waé dina pasaran.

    Ieu ngajantenkeun sampurna pikeun nunjukkeun seueur inpormasi ka pemirsa ageung, contona di pusat konferensi, pasar komersial ritel, bandara, acara promosi atanapi pendidikan.

    Super Slim HD Sempit Pixel Fine Pitch LED Screen LEDTV LEDPOSTER di pusat kaamanan studio paréntah

    Séting panggung dipimpin tampilan 500mm * 500mm paéh-casting aluminium, beurat gancang rakitan beurat.

    Spanduk anu dipimpin ku rak pinter pikeun pasar komersial ritel.