• asffd (4)
  • YONWAYTECH Led Display Produsén Pabrik Ningali.

    Kami ngapresiasi unggal kasempetan FAT test uji ditampa pabrik client , klien kami salawasna ngalakukeun anu pangsaéna pikeun nunjukkeun unggal sudut detail pabrik kami ka anjeun.

    Lokakarya SMT anti bubuk (sudut 1)

    Lokakarya SMT anti bubuk (sudut 1)

    Anti kapang, anti beueus, anti uyah semprot gluing otomatis sareng workshop uji sepuh pikeun modul anu dipimpin

    Pojok bengkel uji sepuh modul anu dipimpin, RGBW sareng mode uji coba puteran 24 jam sateuacan dirakit atanapi pangiriman.

    Sudut lokakarya rakitan tampilan anu dipimpin, modul LED saatos uji sepuh dina loop RGBW maénkeun 24 jam terpadu pikeun layar anu dipimpin sareng sadaya komponén.

    Pojok bengkel uji sepuh tampilan anu dipimpin, RGBW sareng mode uji coba loop diputer 24 jam sateuacan pangiriman.