Shenzhen Yonwaytech Co., Limited mangrupikeun produsen LED display dumasar Shenzhen RRC.
Produk kaasup Layar LED Luar, Tampilan LED Indoor, Layar LED Pixel Pitch HD sempit, Layar LED Pikeun Rental Panggung sareng Layar LED Facade Luar.
Kami percanten kana orientasi pelanggan, Yonwaytech teras-terasan nawiskeun jasa kualitas luhur ngalangkungan padamelan urang.
Kalayan sukur ka sadaya palanggan di 6 buana, kami bakal tetep tumuh pikeun ngalayanan anjeun langkung saé.

Sadaya Dina Hiji Colokkeun Ritel & maénkeun Poster LED

Sadaya Dina Hiji Colokkeun Ritel & maénkeun Poster LED

Colokan Operasi Gampang sareng sistem maén anu dikonfigurasi, henteu diperyogikeun PC, langkung hemat biaya sareng merenah. Beurat super ringan sareng langsing ngonpigurasi sareng piksel 1.8mm / 2.0mm /2.5mm / 3.0mm / 4.0mm / 5.0mm dina 80 "lébar 640mm × jangkungna 1920mm.

Tampilan LED Perimeter Stadion

Tampilan LED Perimeter Stadion

Beurat super ringan, operasi gampang nganggo konci gancang sareng konektor pikeun instalasi maneuh atanapi ngagantung. Panutup modul anu dipimpin lemes Polimér sareng panutup luhur katun kabinet kualitas luhur pikeun nyegah cilaka tabrakan nalika acara olahraga. Kabinet aloi magnésium ku dissipation panas alus teuing jeung struktur kuat. IP65 buktina sareng 3840hz refresh rate anu saé pikeun panggunaan stadion olahraga sareng rékaman pidéo.

Témbong Tarékah Tarékah LED Interaktif.

Témbong Tarékah Tarékah LED Interaktif.

Lantai lanté calakan dipimpin tampilan, diintegrasikeun ku drive IC interaktif gancang dina 0,02 milidetik. Struktur kabinét anu kokoh sareng kuat, ngamuat 2 ton per méter pasagi nyata. IP65 tahan cai, bébas debu, anti slip sareng corétan. Dianggo liar di diskotik, pub, panggung T, konser, sareng drama. acara ogé pikeun pamasangan tetep. Saé kanggo panggunaan jangka pondok dina paméran, acara mobil, acara pantun atanapi acara TV.

Rupa-rupa Tipe Modul LED

Rupa-rupa Tipe Modul LED

Outdoor P2.5, DIP P10 P16, Indoor lemes fléksibel. Modul led dipercaya pikeun panggunaan jero ruangan sareng outdoor, rupa-rupa pilihan pitch piksel.

ngeunaan
YONWAYTECH

Saha urang?
Pabrikan & Ékspor Témbok LED dipercaya anjeun-hiji.

SHENZHEN YONWAYTECH CO., LTD mangrupikeun ahli anu khusus dina LED DISPLAY sareng tanda LED pikeun sababaraha aplikasi sapertos panggung acara, pameran pameran, perumahan, iklan, bank, angkatan darat, pusat kaamanan, stasiun TV, perhotelan ritel, pusat siaran, konser, garéja, gedong, pusat komersial, bank, réstoran, pasar super, bandara, jst.

warta sareng inpormasi