Shenzhen Yonwaytech Co., Limited mangrupikeun produsén tampilan LED dumasar Shenzhen RRC.

Produk kaasup layar LED outdoor, tampilan LED jero rohangan, sempit piksel pitch HD layar LED, layar LED Pikeun Rental Panggung jeung outdoor facade LED Display.

Urang percanten kana orientasi palanggan, Yonwaytech salawasna kalibet dina nawiskeun jasa kualitas luhur ngaliwatan karya urang.

Kalayan sukur ka sadaya palanggan kami di 6 buana, kami bakal terus ningkat pikeun ngalayanan anjeun langkung saé.

Sadayana Dina Hiji Retail Colokkeun & maén Poster LED

Sadayana Dina Hiji Retail Colokkeun & maén Poster LED

Gampang Operasi plug sareng sistem maén dikonpigurasikeun, teu aya PC anu diperyogikeun, langkung hemat biaya sareng merenah.Beurat super hampang sareng langsing dikonpigurasi sareng piksel 1.8mm / 2.0mm / 2.5mm / 3.0mm / 4.0mm / 5.0mm dina 80 "lebar 640mm × jangkungna 1920mm.

Stadion Perimeter LED Témbongkeun

Stadion Perimeter LED Témbongkeun

Beurat super hampang, operasi gampang kalayan konci gancang sareng panyambungna pikeun pamasangan tetep atanapi gantung.Polimér lemes dipingpin panutup modul jeung kualitas luhur katun panutup luhur kabinét pikeun nyegah tatu tabrakan salila acara olahraga.kabinét alloy magnésium kalawan dissipation panas alus teuing jeung struktur kuat.Buktina IP65 sareng laju refresh 3840hz saé pikeun panggunaan stadion olahraga sareng rékaman pidéo.

Interaktif menari lanté Genténg LED Témbongkeun.

Interaktif menari lanté Genténg LED Témbongkeun.

ubin lantai calakan dipingpin tampilan, terpadu kalayan IC drive interaktif gancang dina 0,02 milidetik.Struktur kabinét anu kuat sareng kuat, ngamuat nyata 2 ton per méter pasagi.IP65 waterproof, lebu-gratis, anti dieunakeun jeung scratch.Dipaké sacara liar dina diskotik, pub, T-stage, konser, sareng drama.acara ogé pikeun instalasi tetep.Alus pikeun pamakéan jangka pondok dina paméran, acara mobil, acara fashion atawa acara TV.

Rupa-rupa Jinis Tampilan Modul LED

Rupa-rupa Jinis Tampilan Modul LED

P2.5 outdoor, DIP P10 P16, Jero rohangan lemes fléksibel.Modul dipimpin anu dipercaya pikeun panggunaan jero ruangan sareng luar, rupa-rupa pilihan pitch piksel.

ngeunaan
YONWAYTECH

SAHA URANG?
Produsén & Ékspor Témbongkeun LED Hiji-eureun Anjeun Terpercaya.

SHENZHEN YONWAYTECH CO., LTD mangrupa ahli anu husus dina LED DISPLAY sarta LED tanda pikeun sagala rupa aplikasi kawas panggung acara, pameran adil, real estate, iklan, bank, tentara, puseur kaamanan, stasiun TV, silaturahmi ritel, puseur siaran, konsér, gereja, wangunan, puseur komérsial, bank, réstoran, pasar super, bandara, jsb.

warta jeung informasi

Pangaweruh Témbongkeun Lantai Tari LED Anu Bisa Dipikaresep Anjeun.

Pangaweruh Témbongkeun Lantai Tari LED Anu Bisa Dipikaresep Anjeun.

Pangaweruh Témbongkeun Lantai Tari LED Anu Bisa Dipikaresep Anjeun.Naon téh lanté Tari LED?Naon Ngajantenkeun Lantai Tari LED Béda sareng Lantai Tari Biasa?Naon anu Pertimbangkeun Nalika Milih Lantai Tari LED?kacindekan.Lamun dibandingkeun jeung lampu jaman disko baheula, hiji lantai tari LED pasti ...

Témbongkeun Rincian
Kumaha Nyegah Gagalna "Hileud" - Piksel Kolom LED Abnormal-Bercahaya dina Layar LED?

Kumaha Nyegah Gagalna "Hileud" - Piksel Kolom LED Abnormal-Bercahaya dina Layar LED?

Kumaha Nyegah Gagalna "Hileud" - Piksel Kolom LED Abnormal-Bercahaya dina Layar LED?Naha anjeun kantos ngalaman masalah di handap ieu nalika anjeun ngawasa témbok LED anu lami teu dianggo?Ieu mangrupikeun senar lampu anu padeukeut anu luminize abnormally ...

Témbongkeun Rincian
Hal ngeunaan tampilan LED GOB anu tiasa dipikaresep ku anjeun.

Hal ngeunaan tampilan LED GOB anu tiasa dipikaresep ku anjeun.

Hal ngeunaan tampilan LED GOB anu tiasa dipikaresep ku anjeun.GOB nyaéta singketan tina Gluing on board.Téknologi anyar téknologi bungkusan tampilan anu dipimpin pikeun ngabéréskeun masalah panyalindungan lampu LED.Bahan ieu henteu ngan ukur transparansi ultra luhur pikeun mastikeun visi sumur ...

Témbongkeun Rincian
Naon Dupi COB LED Display Mémang?

Naon Dupi COB LED Display Mémang?

Naon Dupi COB LED Display Mémang?Kusabab ngungudag manusa tina tampilan anu dipimpin definisi ultra-luhur, pitch piksel tina tampilan LED terus-terusan ngaleutikan.Salaku generasi kahiji tina téhnologi tampilan, tampilan SMD tradisional geus pisan dewasa sanggeus leuwih ti sapuluh taun d ...

Témbongkeun Rincian
Retail LED Display muterkeun peran leuwih penting dina balanja Center Sign

Retail LED Display muterkeun peran leuwih penting dina balanja Center Sign

Salaku kompetisi tumuwuh, retailers kudu terus néangan cara inovatif pikeun narik jeung kalibet leuwih konsumén.Konsumén ayeuna gaduh rentang perhatian anu langkung pondok.Lantaran kitu, pangecér peryogi tampilan pidéo anu unik anu tiasa pikaresepeun sareng mogok dina pandangan pertama para nasabah.Anu ...

Témbongkeun Rincian