• head_banner_01

Témbok Modul LED Pita Fleksibel Kreatif Fléksibel

Pedaran pondok:

P1.56mm Super Flexible Soft LED Module kalayan ukuran 200mmx150mm Flexible LED Panel.
P1.875mm, P2mm, P2.5mm, P3mm, P4mm Super Flexible Soft LED Module kalayan ukuran 240mmx120mm atanapi 256mmx128mm Flexible LED Panel.
P2.5mm ogé ngagaduhan Super Flexible Soft LED Module sareng 320mmx160mm.
Panel led fléksibel anu béda saé pikeun proyek anu disayogikeun pikeun kabutuhan klien.


Detil Produk

PCB lemes sareng sampéan dasar ngajantenkeun panel LED fleksibel lemes, janten bentuk naon waé tiasa dihontal dumasar kana kabutuhan anjeun.

Panel fléksibel, tiasa cocog sareng kabutuhan kreatif anu béda, ngajantenkeun desain kreatif anjeun langkung seueur kamungkinan.

Kontrol kualitas ketat sareng pangalaman aplikasi jangka panjang diverifikasi kasaksian sareng kinerja anu saé ku ngagunakeun

chip LED nationstar sareng icn2153 Kanggo Warna Best Keseragaman 3840HZ Refresh rate.

Creative Flexible Soft Ribbon LED Module Display (2)

Fléksibel

Témbong LED fléksibel sanggup ngagulung pikeun saluyu sareng cembung, permukaan cekung atanapi corak muka konci poténsial anu teu aya tungtungna pikeun pamasangan unik.

Creative Flexible Soft Ribbon LED Module Display (1)

Ultra ipis

Témbong LED anu fleksibel ngan ukur kandelna 13.5mm. 

Ringan

Témbong LED fléksibel ngan ukur 0,35 kg Per modul nyimpen tenaga kerja sareng transportasi.

Creative Flexible Soft Ribbon LED Module Display (6)Creative Flexible Soft Ribbon LED Module Display (5)

 

Panas handap

Catu daya tiasa ditempatkeun Max. 20m jauh tina awak layar LED sareng jaga layar LED panas handap sareng umur panjang.

Creative Flexible Soft Ribbon LED Module Display (3)

Pangropéa Hareup

Témbong LED fléksibel dirancang sareng rakitan anu gampang pisan dina pipikiran sareng pangropéa payuneun, anu tiasa dipasang kana pigura logam ngalangkungan magnet integral ku unggal modul.

Creative Flexible Soft Ribbon LED Module Display (4)

Sistem pamasangan fléksibel

Serbaguna LED Flexible Display tiasa dipasang dina bentang atanapi orientasi potrét pikeun nyocogkeun kabutuhan tampilan video LED spésifik anjeun. Dirancang sareng rakitan anu gampang pisan dina pipikiran sareng pangropéa payuneun, anu tiasa dipasang kana pigura logam ngalangkungan magnet integral ku unggal modul.

Digunakan sacara luas dina konstruksi henteu teratur, sapertos klub, backdrop panggung, studio, super market, mall, stadion, konsér, taman hiburan, tempat ningali, perumahan, bandara sareng sajabana.

Parameter Téknis: Y-IF-Lemes Pita-V01

Piksel Pitch (mm)

P1.56

P1.875

P2

P2

P2.5

P2.5

P3

P4

P4

Konfigurasi piksel

SMD1010

SMD1515

SMD2020

Ukuran modul (mm)

200 × 150

240 × 120

240 × 120

256 × 128

240 × 120

320 × 160

240 × 120

240 × 120

256 × 128

Resolusi Modul (Piksel)

128 × 96

128 × 64

120 × 60

128 × 64

96 × 48

128 × 64

80 × 40

60 × 30

64 × 32

Kapadetan (Piksel / ㎡)

410,913

284,444

250,000

249,999

160.000

160.000

111,111

62.500

62.500

Mode Nyetir (Kawajiban)

1/32

1/32

1/30

1/32

1/24

1/32

1/20

1/15

1/16

Caang (nits / ㎡)

≥700

≥800

≥900

≥900

≥800

≥800

≥900

≥700

≥900

Bending Radian

Radian bending pusat ≤ 120 °, Radian bending diagonal ≤ 120 °. Dianjurkeun Bending Radian ≤90 °.

Nempo Angle (°)

120

Kelas abu (bit)

14

Kakuatan Operasi

AC100-240V 50-60Hz

Max. Konsumsi Daya (w / ㎡)

≤ 550

Rata-rata Konsumsi Daya (w / ㎡)

≤ 280

Operasi Suhu

-30 ° ~ + 65 °

Ngerjakeun Kalembaban

10% –90% RH

Frékuénsi Frame (Hz)

≥60

Frékuénsi Refresh (Hz)

1,920-3,840 Opsional

Suhu ngagawekeun (ºC)

-20 ~ + 60

Hirupna (Jam)

100.000

Ngalindungan Kelas

IP31


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami