• head_banner_01
  • head_banner_01

What is the difference in LED display, LCD,Projector And DLP (16)

LED nyaéta "Light Emitting Diode", unit pangleutikna nyaéta 8,5 inci, tiasa pangropéa piksel sareng perobihan modul unit, waktos hirup LED langkung ti 100.000 jam.

What is the difference in LED display, LCD,Projector And DLP (15)

DLP mangrupikeun "Digital Light Procession" ukuran sakitar 50 inci ~ 100 inci, waktos hirup sakitar 8000 jam. peryogi ngagantian borongan upami nglamar bohlam sareng panel gaduh masalah.

1. Adaptasi lingkungan tina kacaangan

Kacaangan tampilan DLP \ LCD henteu luhur. Kacaangan ambient diwatesan pisan ; teu cocog kantor brighness tinggi atanapi lingkungan kamar kontrol. 

Kacaangan tampilan LED tiasa nyaluyukeun antara 600-1500cd, cocog pikeun sagala rupa lingkungan.

What is the difference in LED display, LCD,Projector And DLP (14)

2. Fénoména réfléksi

Pintonan LCD, payunna dilengkepan panel panunjuk tembus atanapi cahaya.

DLP dina aplikasi praktis, bakal ngagaduhan pangaruh anu réfléktif. 

LED kusabab éta unit lampu spontan, sareng panel hideung matte poék surface permukaan lampu dipimpin hideung, janten ekspresi warna tina sudut mana waé tiasa dijaga gembleng.

What is the difference in LED display, LCD,Projector And DLP (13)

3. sudut pandang ngabandingkeun

What is the difference in LED display, LCD,Projector And DLP (12)

4. Pangaruh tampilan ngabandingkeun

What is the difference in LED display, LCD,Projector And DLP (11)

5. babandingan kontras ngabandingkeun

LED nganggo lampu led hideung, permukaan layar mangrupikeun struktur jinis serepan. ampir teu aya garis lempeng anu ngagambarkeun cahaya, Janten kontras layar LED saluhur 4000: 1, ngajantenkeun layar tampilan LED langkung seukeut sareng jelas.

What is the difference in LED display, LCD,Projector And DLP (10)

Kaseueuran rasio kontras proyektor DLP tiasa 600: 1 dugi 800: 1, harga murah ogé tiasa 450 : rasio kontras proyektor 1。LCD sakitar 400: 1, sareng harga murah mung 250 : 1.

What is the difference in LED display, LCD,Projector And DLP (9)

Tembok pidéo DLP

DLP kana syarat lingkungan anu luhur pisan, sapertos suhu, kalembaban, lebu, cahaya, sareng sajabana, khususna layar anu paling rentan, ngeruk garis anu ipis henteu tiasa dipupus sareng dibereskeun, aya deui anu sesah sanes jaman waktos éta bakal sakola deui, upami gambarna otomatis bakal diimbangi. Kontras DLP anu saé pisan lemah pisan, kagambar dina adegan poék cacat éksprésif, nyaéta, seueur gambar adegan gelap henteu jelas, fenomena ieu jelas pisan. Sapertos buku catetan tiasa ningali adegan gelap, dina layar DLP dina warna hideung, henteu tiasa dibédakeun, janten nalika dianggo dina ngawaskeun gambar, kualitas gambar bakal ngirangan nyata. Kalemahan proyektor DLP ngan hiji, nyaéta, "pangaruh pelangi", pagelaran khusus ngan saukur dipisahkeun tina warna beureum, héjo sareng biru tilu monochrome, katingalina sapertos hujan pelangi.

What is the difference in LED display, LCD,Projector And DLP (8)

Tembok video LCD

Kalemahan anu jelas tina proyektor LCD nyaéta tingkat hideungna goréng sareng kontrasna henteu luhur pisan. Warna hideung tina proyektor LCD sok katingali kulawu, sareng bagian anu naungan poék sareng tanpa detil. Ieu cocog pisan pikeun muterkeun video, anu henteu saé pisan pikeun pilem, tapi henteu bénten pisan sareng proyektor DLP nalika maén kecap. Anu kakurangan nyaéta pangaruh tina proyektor LCD nyaéta nembongkeun struktur piksel, sareng anu ningali katingalina ningali gambarna liwat kisi . Format SVGA (800 x 600) tina proyektor LCD, henteu paduli ukuran gambar layarna, tiasa ditingali sacara jelas dina kisi piksel kacuali dianggo produk résolusi langkung luhur. LCD ayeuna mimiti nganggo susunan lensa mikro (MLA), tiasa ningkatkeun efisiensi transmisi format XGA tina panel LCD, difusi kisi piksel, grid piksel anu halus sareng henteu écés, sareng seukeutna gambar moal aya pangaruhna. Éta tiasa ngirangan struktur piksel dina LCD meh sami sareng proyektor DLP, tapi tetep rada aya jurang.

What is the difference in LED display, LCD,Projector And DLP (7)

Kauntungannana LED HD

1. Langkung ti 100.000 jam waktos hirup 

3. Kinerja warna anu pangsaéna

2. Kinerja dissipation panas luhur

4. Biaya perawatan murah 

1. Langkung ti10 0000 jam waktos hirup

What is the difference in LED display, LCD,Projector And DLP (6) What is the difference in LED display, LCD,Projector And DLP (5)

2. Kinerja dissipation panas luhur 

Permukaan radiating terpadu, struktur pelat aluminium , Kabebaran panas konduksi awak sadayana, tiasa janten panyebaran panas anu pangsaéna ;

Dissipation panas profil Flank: Panas dina kotak anu sumebar ti gigir, teras sambungkeun panels, Dina cangkang tukang dina dua sisi formasi saluran luhur sareng handap, panggunaan tekanan hawa pikeun ngabentuk hawa luhur sareng handap prinsip sirkulasi, dissipation panas pinuh.
What is the difference in LED display, LCD,Projector And DLP (4)

3. Kinerja warna anu pangsaéna

Prinsip tampilan cahaya spontan RGB nahan kaaslian warna, nyingkahan leungitna warna sareng simpangan anu disababkeun ku bahan sareng jalur jalan cahaya dina téknologi lampu latar sareng proyéksi.

What is the difference in LED display, LCD,Projector And DLP (3)

YWTLED All In One LED - TV mangrupikeun unit lampu spontan, kalayan panel handap hideung matte poék, permukaan manik lampu hideung, sahingga kinerja warna sudut pandang naon waé tiasa dijaga gembleng.

What is the difference in LED display, LCD,Projector And DLP (2)

4. Pangropéa gampang

Biaya perawatan murah

Unit standar LED, panel tampilan diwangun ku hijian anu langkung alit; tampilan piksel diwangun ku lampu LED masing-masing.

Upami aya titik anu nekrotik, ganti ku unit cadang sareng ngalereskeun lampu LED ;

Upami panelna katingalina henteu tiasa dipulihkeun, panel tampilan alit tiasa digentos ;

Salaku conto, luas tampilan 32 inci ngan ukur 4% tina panel tradisional.

Mainstream ayeuna nyaéta unit sambatan 46 inci, 55 inci, sareng 60 inci, kalayan biaya proporsional langkung handap.

LED henteu bédana saatos perbaikan unit 

Nalika ngagentos LED tunggal, tiasa milih lampu LED anu disayogikeun dina produksi. sareng kacaangan koreksi titik tunggal tiasa dilaksanakeun pikeun ngajaga konsistén ;

Nalika ngaganti modul unit, sadaya modul sareng panél dianggo pikeun koréksi konsistén, sahingga suhu sareng kacaangan warna anu saluyu sareng kaayaan layar layar ayeuna.

 

Tembok video LCD Bédana ageung saatos perbaikan unit

Warna unit ngagantian sareng kacaangan sadayana kaayaan énggal, henteu atenuasi, seragam pisan sareng caang ;

Sareng unit aslina anu sanés, saatos lami dianggo, atenuasi kacaangan sareng layar sareng faktor sanésna, sapertos volatilisasi bubuk cahaya, warna, sareng kacaanganna nyirorot pisan ;

Aya bénten anu signifikan dina épék visual sacara umum。

What is the difference in LED display, LCD,Projector And DLP (1)


Waktos Post: Nov-07-2020