• head_banner_01
  • head_banner_01

Unggal jalma anu dipimpin jalma terang yén tampilan anu dipimpin di luar kedah ngagaduhan tingkat buktina IP anu saé pikeun mastikeun kualitas anu saé.

Insinyur R&D tina tampilan YONWAYTECH LED ayeuna ngan saukur nyortir kanyaho tampilan LED waterproof pikeun anjeun.

Sacara umum, tingkat panyalindungan layar tampilan LED nyaéta IP XY.

Salaku conto, IP65, X nunjukkeun tingkat debu-buktina sareng pencegahan invasi asing layar tampilan LED.

Y nunjukkeun tingkat panyegelan Uap-buktina sareng cai-buktina invasi layar tampilan LED.

 

Jumlahna langkung ageung, tingkat perlindungan langkung luhur.

Hayu urang ngobrolkeun pentingna nomer X sareng Y masing-masing.

What is IP Proof level What do it meaning in led display (2)

X hartosna kode nomer:

  • 0: Teu kajaga. Henteu aya panyalindungan ngalawan kontak sareng lebet obyék.
  • 1:> 50mm. Sagala permukaan awak anu ageung, sapertos bagian tukang panangan, tapi teu aya perlindungan tina kontak anu ngahaja sareng bagian awak.
  • 2:> 12.5mm. Ramo atanapi objék anu sami.
  • 3.> 2.5mm. Parabot, kabel kandel, jst.
  • 4.> 1mm. Kaseueuran kawat, sekrup, jsb.
  • 5. lebu dijagaan. Ngalebetkeun lebu henteu sadayana dicegah, tapi henteu kedah lebet dina jumlah anu cekap pikeun ngaganggu operasi anu paranti nyugemakeun; perlindungan lengkep ngalawan kontak.
  • 6. Debu Ketat. Henteu lebet lebu; perlindungan lengkep ngalawan kontak.

 

Y hartosna kode nomer:

  • 0. Henteu dijagaan.
  • 1. Cai ngeclak. Cai ngeclak (tetes ragrag vertikal) moal aya pangaruhna ngabahayakeun.
  • 2. Cai ngeclak nalika diiringkeun dugi ka 15 °. Cai netep sacara nangtung moal aya pangaruh anu ngabahayakeun nalika kandangna diiringkeun dina sudut dugi ka 15 ° tina posisi normal na.
  • 3. Nyemprotkeun cai. Cai ragrag salaku semprot iraha waé sudutna dugi ka 60 ° tina nangtung moal aya pangaruh anu ngabahayakeun.
  • 4. Cai cipruk. Cai cipruk ngalawan kandang tina sagala arah moal aya pangaruhna ngabahayakeun.
  • 5. Jet cai. Cai diproyeksikeun ku nozel (6.3mm) ngalawan kandang tina sagala arah anu teu ngagaduhan pangaruh anu ngabahayakeun.
  • 6. Jet cai anu kuat. Cai diproyeksikeun dina jet anu kuat (nozel 12.5mm) ngalawan kandang tina sagala arah anu teu ngagaduhan pangaruh anu ngabahayakeun.
  • 7. Teuleum dugi ka 1m. Ngalebetna cai dina jumlah anu ngabahayakeun moal tiasa dilakukeun nalika kandelna direndem dina cai dina kaayaan tekanan sareng waktos anu parantos ditangtoskeun (dugi ka 1 m beuleum).
  • 8. Teuleum saluareun 1m. Alat-alatna cocog pikeun beuleum terus dina cai dina kaayaan anu kedah ditangtukeun ku pabrik. Normalna, ieu bakal hartosna yén alat-alatna hermetically disegel. Nanging, ku jinis alat-alat anu tangtu, éta tiasa hartosna cai tiasa lebet tapi ngan ukur dina cara sapertos anu henteu ngahasilkeun épék anu ngabahayakeun.

Urang tiasa ningali yén klasifikasi cai-buktos dina jero sareng luar tina tampilan LED mah béda.

Tingkat tahan luar ruangan umumna langkung luhur tibatan di jero rohangan.

Kusabab aya deui tampilan LED luar nalika hujan atanapi meryogikeun tahan cai tibatan tampilan LED di jero rohangan.

What is IP Proof level What do it meaning in led display (1)

Salaku conto, panginten langkung gampil pikeun anjeun ngartos parameter tahan cai tina layar tampilan LED.

Tingkat perlindungan layar tampilan nyaéta IP54, IP mangrupikeun hurup panyiri; angka 5 mangrupikeun nomer panyiri kahiji, sareng nomer 4 mangrupikeun nomer panyiri kadua.

Digit anu munggaran nunjukkeun tingkat panyalindungan anu dipasihkeun ku aksés kana bagian anu bahaya (misal, konduktor listrik, bagian anu ngalir) sareng lebetna benda asing anu padet. Angka kadua nunjukkeun tingkat panyalindungan tahan cai.

Tingkat tahan layar LED full-color tampilan luar nyaéta IP65.

6 nyaéta pikeun nyegah objék sareng lebu lebet kana layar.

5 nyaéta nyegah cai tina lebet kana layar nalika nyemprot.

Tangtosna, teu aya masalah dina tampilan anu dipimpin ku badai hujan.

YONWAYTECH parantos diuji sadayana tampilan anu dipimpin luar kami sateuacan pangiriman, tingkat panyalindungan IP tina kabinet tampilan LED outdoor kedah ngahontal IP65 pikeun ngahontal rasa leres kinerja waterproof sareng dipercaya.

What is IP Proof level What do it meaning in led display (3)


Waktos Post: Nov-07-2020