• head_banner_01
  • head_banner_01

Métode pangropéa tina tampilan anu dipimpin utamina dibagi kana pangropéa payun sareng tukang pangropéa.

Pamulihan-tukang anu biasa dilakukeun pikeun layar LED tina ngawangun témbok luar, éta kedah didesain sareng sisi tukangeun lorong supados jalma tiasa ngalaksanakeun pangropéa sareng ngalereskeun tina bagian tukang awak layar.

Pastikeun buktina cai cukup saé di lingkungan luar, tampilan led led belakang ogé peryogi bungkus profil aluminium pikeun mastikeun yén henteu aya cai anu murag kana layar anu dipimpin, anu tingkatna kedah dugi ka IP65.

Sarat téknis sacara umum tinggi, dipasang sareng dipiceun rumit, sareng nyéépkeun waktos.

Ogé, pikeun tampilan anu dipimpin di luar, YWTLED parantos ngembangkeun dua cara pikeun tampilan dipingpin di luar ruangan anu dijagaan.

Salah sahiji solusi pikeun perawatan payun nyaéta rotasi sekrup modular dina piksel p3.91, p4.81, p5.33, p6.67, p8, p10, p16, anu tingkat buktina luar parantos cocog sareng IP65.

Pangropéa payun kadua nyaéta led led display kabinét leyuran muka.

Kabinet panto muka hareup kalayan rod hidrolik diintegrasikeun sadayana komponén tampilan anu dipimpin.

Kalayan pangropéa payun, layar anu dipimpin tiasa didesain pisan ipis sareng hampang, dihijikeun sareng lingkungan sakurilingna, ngahontal penampilan anu cocog.

news1 (3)

Kanggo sababaraha tempat di jero rohangan khususna sareng spasi kompak, atanapi pamasangan dipasang dina témbok, jelas, éta sanés pilihan pangropéa tukang.

Marengan téknologi LED LED Narrow Pixel Pitch dikembangkeun, tampilan LED jero ruangan pangropéa hareup sacara bertahap ngadominasi pasar.

Éta ngonpigurasi sareng magnet pikeun ngalereskeun modul dina kabinet atanapi struktur waja. Buka sakabeh kabinet atanapi modul ti sisi payun, Nalika dibongkar, Sucker langsung noél permukaan modul kanggo pangropéa payun, 

news1 (2)

Dibandingkeun sareng pangropéa deui, kaunggulan layar LED hareup-pangropéa utamina pikeun ngahémat rohangan sareng struktur pangrojong, ngamaksimalkeun pemanfaatan rohangan sareng ngirangan kasusah saatos diobral.

Metodeu pangropéa payuneun henteu kedah lorong, ngadukung pangropéa hareup anu mandiri, sareng ngahémat rohangan dina layar deui.

Henteu kedah ngaleungitkeun kabel, ngadukung padamelan pangropéa gancang, ngabandingkeun sareng pangropéa deui, anu kedah miceun seueur sekrup heula pikeun ngabongkar modul payun-pangropéa langkung saderhana sareng langkung merenah. Nanging, kusabab rohangan anu kawates, struktur ngagaduhan syarat anu tinggi dina dissipation panas tina kabinet, upami layar na langkung gampang rentan ka kagagalan.

news1 (1)

Di sisi anu sanésna, back-maintenance ngagaduhan kaunggulan nyalira.

Harga anu langkung handap, pembuangan panas anu saé, anu langkung cocog pikeun rooftop, kolom sareng acara sanésna, sareng ngagaduhan efisiensi pamariksaan sareng perawatan anu luhur.

Kusabab aplikasi anu béda, anjeun tiasa milih dua padika pangropéa ieu saluyu sareng kabutuhan anjeun.


Waktos Post: Nov-07-2020